Servera med pasta, ris eller klyftpotatis och en sallad. 4 portioner4 ProPoints/port400 g kycklingfilé1 tsk oljaSchalottenlök1 vitlöksklyfta2½ dl mat extra, 4%1 msk kycklingfondkycklingkrydda, knorrpaprikakryddasalt1½ dl riven ost, max 12%Strimla kycklingfilén och hacka löken
Gratinera i 225g i ca 20 min & servera med kokt risoni & en god sallad. Måndag igen, så härligt. eller. Nåja efter en lugn helg som jag har haft är det alltid lättare med måndag och eftersom jag haft galet mycket på jobbet så har dagen bara susat förbi
2 portioner5 ProPoints/port300 g potatis1½ dl mat extra,4%1 vitlöksklyfta½ liten gul lök eller en bit purjolök½ dl riven ost, max 12%pepparsaltSkala och skiva potatisen tunt
Servera med bandspagetti och sallad OBS. 4 portioner6 ProPoints/portion 3 st kycklingfiléer á 125 g1 tsk olja200 g sockerärter6 st chilimarinerade vitlöksklyftor2 dl fraiche (max 5%)2 dl matlagningsgrädde (max 7%)1 tsk röd currypastasalt Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, stek i olja och currypasta. 6 Pro
Fördela salladen och gurkan på tallrikar. Fördela över salladen. Ljummenasiatisksallad med mango 6 propoints. 100 g blandad sallad. 6 msk teriyakisås. Ljummenasiatisksallad med mango 6 propoints 4 portioner. 100 g blandad sallad. 6 msk teriyakisås
Så det blev en supermumsig asiatisksallad som både fick smaklökarna och mig att dansa. Jag älskar asiatiska smaker och det självklara valet var självklart åt det hållet
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Strimla salladslöken. Strimla salladen. Lägg upp salladen på ett fat och strö över bönorna. Fräs salladslök, citrongräs och färs under omrörning i en stekpanna med olja, 10 minuter. 2 st salladslökar. 5 st romansallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.