IngredienserPortioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Fördela räkorna och resterande dill över, och täck med smeten som är kvar. Vi åt den med enbart en sallad och en sås gjord på hälften aioli och hälften lätt creme fraiche och medsmaksättning av pressad lime och örtsalt
Fiskgratängmedräkor och dill. Räkorna kan förslagsvis bytas ut mot kräftstjärtar i lag. Skala räkorna. Enkel att laga men med det där lilla extra som gör den lite mer lyxig än en vanligfiskgratängtill vardags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.