Är det rent av livsfarligt. Kommer du ihåg när du smakade din allra första kladdkaka. Hur du kanske redan i första tuggan föll handlöst för denna mjuka, söta och kladdiga kaka som liksom fastnade i gommen
Kokosoljan tål höga temperaturer och passar därför bra för matlagning. Denna kommer från frukten (inte kärnan) och är rik på mättat fett, vilket gör den till en stabil olja för matlagning i höga temperaturer
Innan jag började jobba på Middagsfrid så fick jag och några till besöka provköket i egenskap av matbloggare (även om jag för tillfället är en bedrövlig sådan
Igår vaknade jag tidigt, strax innan klockan 7, och bestämde mig för att gå upp tidigt. Jag hade som plan att hinna med ett storkok som skulle vara klart till morgonfikat för att ha det överstökat
Livsfarlig lakritsfudgekaka. Dagen gick i en rasande fart. Det började med personalmöte på centralredaktionen där vi fick det dramatiska beskedet att konkurrenttidningens alla lokalredaktioner läggs ned senare i år
½ dl matlagningsvin. ½ dl matlagningsvin. I bland har man ju dagar då man av olika skäl är hemma. ledig dag, plugga/ jobba hemma, sjuka barn eller vad det nu kan vara mitt i veckan
På resterna av osten gjorde jag livsfarliga små knyten i smördeg som jag blivit tipsad om. Vi var på kräftskiva igår hos fina vännerna i Nora och jag hade som uppgift att göra en västerbottenpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.