Kärlekens, romantikens dag. Världens bästa recept (som jag bakat iaf). Imorgon får ni se vad det bjöds på härmen idag kommer ett tips på enenkel och mycket god efterrätt
I Norden har vi ju de fantastiska danska smörrebrödensom förgyller mackhimlenmen det är ju inte riktigt samma sak somen smörgås som dryper av smält ost, bacon, kött, sylt (jodå), banan, (jodå, en gång till), jordnötssmör, majonäs, och allt vad man kan hitta på
Det härärden bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Närsåsen svalnar/kallnar kommer den tjockna rätt mycket till så koka inte för länge. Eventuellt kan du tillsätta mer lakridspulver det beror lite på hur du vill ha den, smaka av
Här finns egentligen inget recept eftersom jag inte tillagat något utan bara arrangerat det hela. Därförär det viktigt med mat som går att förbereda innan och somär lättlagat
Ett minne som känns fastetsat är vårt körsbärsträdsom vi hade på tomten. Pappa muttrade trött och fortsatte dra upp körsbärsplantor och jag fortsatte helt sonika att spotta kärnorsom om det inte fanns något bättre att sysselsätta sig med
Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, somär franska och betyder just, glass i ugn. De otroligt söta och lite syrliga bärentillsammans med glassen och denlenamarängen… jag säger bara…Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.