Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Chevretoast med honung och pinjenötterär så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Det kommer faktiskt att BARA komma amerikanska mackor under ganska lång tid från och med nu så om du inte gillar det så får du läsa på någon annan blogg om LCHF eller stenåldersfrön eller quinoarecept eller vad du nu går igång på
Jamen då måste du bara baka denhär drömtårtan med jordgubbsmousse och chokladglasyr. Jag smörjer alltid bakplåtspappret med smör vilket gör att tårtan inte fastnar, utan då är det easy peasylätt att dra av bakplåtspappret
Numera långlagar jag dem gärna, med följd att de blir ännu saftigare och mörare. En favoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi regelbundet återkommer till, alltid lagar med stor förväntan, och gärna bjuder vänner och bekanta på
Bara för att semestern är slut så är inte grillsäsongen över, inte på långa vägar. Häromkvällen bjöd vi hem våra vänner Ylva och Magnus (och deras lille bebis på två månader) på grillat, och då bjöds det bland annat på grillad sparris med parmesansås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.