Vispa ägg och socker vitt. Det här är en av de godaste äppelkakor jag bakat. Receptet är utvecklat via olika försök att hitta bra balans och slippa använda vete
Chokladsuget satte in härom dagen och det fanns inte tillstymmelse till choklad hemma. Med devisen "Man tager vad man haver" och tanken att det ska vara en både nyttig och god smakupplevelse kom de här chokladtryfflarna till
Denna gång tog jag dock en liten genväg och använde pulvermos istället för att göra eget potatismos. Den här goda allt i ett gratängen med bönor och vit sparris är ett försök att göra något som liknar en fiskgratäng
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Här har ni en gudomligt god vit chokladcheesecake. Vit choklad och hallon gifter sig så bra. Den vita chokladen som är rätt så söt och sen syrligheten hos hallon
Då är den här vita sangrian perfekt. Vill du vara ute i god tid kan den vita sangrian förberedas innan med alla steg utom Spriten och isbitarna, som tillsätts när gästerna kommit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.