Med lite smak av kola och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Ställ in kakan mitt i ugnen, ugnstemperatur. Blanda i frukten eller bären. päronbitar eller bär. Sänk ugnstemperaturen till 175 º när du ställer in kakan
En underbart god chokladkaka som hängt med i släkten många år. Kaka. Förutom den goda smaken är den perfekt att baka i god tid före kalaset och lägga i frysen, med eller utan smörkrämen på
De blev supergoda - alldeles lagom knäckiga med en lite seg kärna. ) 100 g rumsvarmt smör 15 g honung 80 g socker 120 g mjöl 1 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 50 g jordnötstoppar (eller hackad choklad/nötter/tranbär/russin) Sätt ugnen på 175 grader
En underbart god chokladkaka som hängt med i släkten många år. Kaka. Förutom den goda smaken är den perfekt att baka i god tid före kalaset och lägga i frysen, med eller utan smörkrämen på
Toppad med vispad grädde och färska bär pryder den vilket fikabord som helst. Blanda mjöl och bakpulver, tillsätt detta omväxlande med vispgrädden till smeten
Toppad med vispad grädde och färska bär pryder den vilket fikabord som helst. Blanda mjöl och bakpulver, tillsätt detta omväxlande med vispgrädden till smeten
Vi gjorde morotsmuffins med en riktigt god frosting. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. 60 g mjukt smör5 dl florsocker1 tsk vaniljsockerSkal av 1 lime100 g philadelphiaostRör ihop allt och bred över cupcakesen och garnera med valnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.