Jag gör mina fluffar alltid kvällen innan, blir bäst resultat. Vi hade vårmarknaden här i Holmsjö igår, alltid lika trevligt, lite tidigare i år pga att det annars hade krockat med valborgsmässofirandet, så det var inte så många knallar i år
Gör såhär. Vilda tankar har gett mig detta recept som jag testade när vi var i Alingsås. Har frågat om lov och fått okey att bjuda er på receptet så håll till godo
Lägg i lite extra vatten om det ser ut att bli för torrt. 1. Stek den finhackade svampen och purjon försiktigt tillsammans med salt, peppar och paprikapulver tills det mjuknar
Aprikoserna, tillsammans med vitlökssmöret skapade en jättegod sky som var lite sötsyrlig i smaken. Om det var den torkade frukten och vitlöksmöret som gjorde kycklingen så saftig och god, eller om det berodde på att jag kostade på mig en majskyckling den här gången, vet jag inte
Får de lite dålig färg kan du sätta på grillen den sista stunden. Som du vet vid det här laget så försöker jag få in allt mer helgrönt och vegetariskt i mitt kök
Men långkok är ju sååå bra. Men nej, det är ju en vän till den stressade mamman som jonglerar familjeliv, jobb, en att göra-lista som får en att nynna på ledmotivet ur filmen Den oändliga historien (NeverEnding Story), träning, kvarg till förmiddagsfikat, go’fika med vänner, skjuts av barn till diverse utvecklande fritidsaktiviter, tvättberg (Oändliga historien även här
Receptet hittade jag här. Syrlig skinkpaj med broccoli (en lite större paj). I bland behöver man inte göra så mycket för att göra en människa glad i flera dagar
Känner mig lite förkyld så jag hoppas att den är bra mot förkylning också =). Idag ska vi äta en trattkantarellsoppa som står på spisen nu och kokar och innan det tänkte vi äta en liten aptitretare i form av krustader med avokadoröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.