Tänk på att bara tillsätta lite i taget och se hur degen utvecklas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma pådet tillsammans med mjölk och grädde
Lammkronan, den bästa biten på hela lammet anser många då, och det kan man ha många åsikter om, själv är jag väldigt förtjust i alla de bitar på lammet som har kvar en del ben, som just tex, den här lammkronan, för det ger en så himla god och intensiv smak när benet sitter kvar på köttbiten
Sa vi att de är specialister på potatis på Lavelund, detta är bara en liten del av deras utbud. Nästa stopp var Agnehill där det danska gemytet huserar, MajBritt som vi tidigare alltid köpte blommor av på torget har nämligen övergivit sin torgplats och öppnat upp en gårdsbutik istället
Det är allt från müssli och fiskgryta till after eight tårta som vi fått låna från hennes receptlåda och det är inte illa att ha en egen receptleverantör, perfekt när vår egen inspiration sinar då och då
Lite tomt runt bordet tycker vi. Äntligen lite sol. Såg ett recept på inkokt röding i Tinas senaste kokbok och tänkte att det måste gå lika bra med öring
Kika även in här för lite bra tips på julklappar. Går tiden lite väl fort nu eller. Här får ni tips på en superenkel rätt att slänga ihop på fredagen efter jobbet
Toppa med din egen Chili, guacamole, youghurt och lite grönt. Stek tortillabröden på hög värme i en torr stekpanna på båda sidor ett par minuter, tills de har fått färg och känns lätta
Det har ju bakats ganska dåligt här på slutet, men idag har jag försökt återta allt jag missat under de gångna veckorna och gått in för allt jag är värd i köket
Att baka glutenfritt är lite krångligare dådet är svårt att få bakverk och bröd att hålla ihop. ex fiberhusk, xanthan gum och andra bindande ingredienser som ägg kan man ändå få glutenfria bakverk att få lika bra konsistens som de bakverk gjorda på mjöl innehållande gluten
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.