Låt stå liten stund, detta gör du för att lättare få ut pannacottan ur glaset. Socker efter tyckte, jag valde attintetillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Jag gillar den bäst med en bra litepepprigolivolja och en mjukare sötare vitvinsvinäger. Om man är ambitiösgör man degen själv, annars finns det bra varianteratt köpa i mataffären
Skall man inte ha sås så ringlaöverlite olja, salt och peppar. Har du för litevatten så kyler pastan ner vattnet, det tar för lång tidinnankokningen kommer igång och pastan blirklibbig
Sen ville jag har litetid på migatt beställa sockerpasta om det skulle gå åt skogen. För mig räckte det med en minut, men beroende på micro kan man behöva köra det litetill
Allt du behöver är en bra stavmixer och liteolika nötter. Vill du ha ett lösare nötsmör tillsätter du lite mer olja och för att förhöja smaken är det gott med lite salt i
Mixaaprikoserna, en del av vattnet de har legat i och nyponmjölet med en stavmixer. Tillsätt eventuellt mer vatten och mixatills du får en slät konsistens
Ringlaliteolivoljaöver färskosten så blir det ännu lite godare. Om osten känns och smakar för strävt tillsättlite färsk vispgrädde som rundar av smaken, börja med ett par matskedar, men se upp så att osten inteblir för utspädd
Just den här delen är jag osäker på om jag gjorde rätt, som ni ser blev det lite sådär här och var men tror det beror mest på att fjälstret var så tjockt
Jag har googlat runt lite, och det närmaste jag har kommit är att det är "en symbios mellan bakterier och jästceller och inte något svampdjur eller liknande"
(en liten mjölkskummar visp är kanon bra). Vispainteihjäldig nu för det blirinte bättre är så här (se bilden nedan) Du behöverinte oroa dig för de vita kluparna
Lös upp sockret ivattneti ett par kastruller som du ställer på spisen, vill du att sockret löser sig snabbare kan man sätta på plattorna ett par minuter och vispalite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.