Jag tyckte dock det behövdes lite mer, så efterkryddade med lite örtsalt första dagen, och när jag värmde maten dagen därpå efterkryddade jag med vitlökssalt
Lite småtråkigt men vad kan man göra. Jag ska försöka få tag på en sjukgymnast i alla fall så jag kan få lite övningar till att träna upp min axel, vill verkligen inte att det ska hända igen
Litelyxigare köttfärssås. Blanda sedan allt i pastakastrullen, servera med lite riven parmesan. Fick bli en köttfärssås med egengjord tomatkross & smält parmesan - där av namnet "lyxigare"
För mig ger sådana dagar dessutom en rolig anledning att exprimentera lite extra i köket. Det är nämligen lite av en passion för mig att göra mina egna versioner av klassiker, gärna lite hälsosammare, näringsrikare och godare
500g Högrev i bitarSmör1 tsk Spiskummin1-2 msk Paprika4 Pressade vitlöksklyftor1 Gul lök i klyftor1tsk Vitlökspulver1 krm Chipotle chili2 msk Tomatpuré1 skvätt stark Chilisås1 msk KalvfondSvartpepparVitpeppar1/2 liter ÖlKrydda köttet med salt och peppar och fräs i smör tillsammans med lök och vitlök. 1/2 liter Öl
Rör ner mjölet, lite i taget, tills du får en smidig konsistens på degen. Sätt ugnen på 225°C. Blanda smör och mjölk i en gryta och värm till fingervarmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.