Blanda med en träslev i en rymlig bunke, täck med plast och ställ litelagom varmt under natten. Häll över degen i en inoljad plastlåda (om du har en, annars kan du hälla på lite olja och låta den ligga i degbunken)
Blanda ev i lite av ansjovisspadet. Skala och hacka äggen. Räkröran är väl tilltagen så det som inte får plats i skalet kan serveras i en skål bredvid, ifall någon vill ta lite extra av den goda räkröran
” tänker du skeptiskt och nej, det är därför det kallas fejk…Men genom att tillsätta äggula och dragon får du en sås som smakar bearnaise och som du med gott samvete kan ta lite till utav utan att behöva tänka på att energiinnehållet i middagen skenar iväg helt åt skogen
Jag tänkte dra till med ett litet recept på småkakor här, det vet jag att ni brukar gilla. Det går ju så himla snabbt, blir ofta rätt många av varje sort och nästan alla gillar dem
Lägg i lingonen och rör om, låt svalna liteoch häll lingonkolan i pajskalet. Spanade in halvåtta hos mig för första gången på länge förra veckan och oj vad mycket jag vill testa helt plötsligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.