Jag äter inte gärna fettet från benbuljongkoket då det kan smaka lite illa, dels av oxidering pga den långa koktiden, dels om djuret är gammalt så kan det vara en lite frän och härsken smak från fett och märg
Botten-degen är lite extra, och det är faktiskt en deg jag alttid använder då jag lagar paj. Ifall rabarbern är jätte sur kan man strö lite socker över pajen
Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna. Nu är det lördagoch dax för ett nytt recept, bra pris på kycklingfileér perfekt då får det bli en kycklinggratäng
Jag gjorde som vanligt i ordning min frukost i morse, tog med mig tallriken, bestick, underlägg, mobil samt min systemkamera ut på balkongen och började fota
S Helt ärligt så är citronskivorna i glaset enbart med på bild för att det ska vara lätt att förstå att det just är citronvatten, det ser lite finare ut än en grumlig vätska bara
Ett par av mina gäster sliter med presenningen. Jag slängde ihop mina favoriter, tunnbrödssnittar med crème fraiche, prosciuotto, parmesan och sambal oelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.