Traditionella tillbehör, ansjovis (ellersardeller), citron och kapris, sockerstekta potatisar tillsammans med en sås som gick utan på allting - där har ni en söndagsmiddag till kommande helg
En sådan liten portion var alldeles lagom för mig att avnjuta på kvällskvisten. Redan efter ett par små skedar avefterrätten är jag nöjd och sedan äter jag mest för att det är gott och för att tallriken ska bli tom
Detta är så klart endast ungefärliga mängder och jag räknar inte, men det är bra att ha som ett mått i bakhuvudet för att det varken ska bli för mycket eller för liteav det goda
sedan i med litevatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. Jag tycker det är kul att bara slänga i saker och se vad det smakar jag följer inte recept slaviskt och ja det blev superdupergott såklar
lite salt och peppar och denenklastevariantenaven hollandaise är färdig, därefter klipper du i så mycket gräslök du själv anser dig det vara värt, själv tycker jag att man kan aldrig överdriva med att lägga i gräslöken, ta i ordentligt är min uppfordring
(Bra att tänka på att när man gör vitsås från rismjölk brukar det bli lite sött). Vi hade tacos i helgenIGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra enegen variant på en blandning aven ungersk rätt och lasagne
Kvällens middag blev en god klassisk lasagne. Sedan toppar man det hela med valfri mängd riven ost och stoppar in formen i ugn på 225 grader i ca 40 minuter
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skrivenav Maria Wirén
Jag gjorde några småändringar i receptet, bland annat fick liteav Lars fulwhiskey åka ner i såsen. Det i en tom frys, men just nu får det inte ens plats enendasteliten kortlett där i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.