Lisbeths glutenfria surdegsbullar
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Steg 1, Krosset
  • 1 dl bovetemjöl
  • 1 dl solrosfrön
  • ½ dl linfrön
  • 1 dl lingonsylt
  • 1 ½ tsk salt
  • 3 dl kokt vatten
  • Blanda ovanstående ingredienserna och låt stå i 12 timmar.
  •  
  • surdegen
  • 10 g Jäst
  • 1 dl Mjölmix
  • 3/4 dl fingervarmt vatten
  • blanda ovanstående ingredienser och låt stå i 12 timmar.
  •  
  • bakdegen
  • 40 g Jäst
  • 2 msk Sirap
  • 12-14 dl Mjölmix
  • 4 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.