Ingredienser Portioner. 4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
men jag tog faktiskt receptet och gjorde denna gratängen själv en dag och det var super-duper gott. Skulle hålla i en vinprovning hos en arbetskamrat Lisa
Vill du ge din smörsås en bearnaise-karaktär fräser du lite schalottenlök, tillsätter lite vinäger och hackad dragon och använder detta när du gör äggblandningen
Salta och peppra piggvar-filéerna och rulla sedan ihop till rullader. Placera den fina fisken på svampen, häll på såsen på fisken och gratinera hela härligheten tills den fått fin färg, ca 3-5 minuter, övre delen av ugnen
Stek på medelvärme i 2-3 minuter tills kolbullen börjar få fin färg under, vänd därefter på den och stek den färdig i ytterligare ca 2 minuter. 2-3 minuter till
E-postSkriv utTwitterGillaGilla Laddar. Pizza, bianco med säsongsanpassade toppingar. Det blir ingen tomatsås utan créme fraiche i botten, en sk pizza bianco
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.