150 g
parmesanost, riven1 Finhacka löken, skala och tärna moroten och skär sellerin i tunna skivor. Stek löken mjuk och genomskinlig i smör och olivolja. 2 Tillsätt morot och selleri och stek ytterligare några minuter. Tillsätt tomatpurén och låt fräsa med någon minut. Häll på tomater, linser, vatten, socker och salt. 3 Rör om ordentligt och låt såsen puttra ca 10 min. Smaka av med peppar. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. 4 Lägg en klick smör i pastan och vänd ihop med såsen. Servera med riven parmesan.
Servera spaghettin med linsbolognese och sallad. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 6 portioner
Linsbolognese. En god vardagsrätt som vanligen faller alla i smaken. En bolognese gjord med röda linser. Det går förstås att använda andra linser också
Kalorisnålt, energirikt, mättande, enkelt och gott är alla ord som kan beskriva en vegetarisk gryta som har linser som bas och smaker som för tankarna till en klassisk italiensk bolognese
Pasta med linsbolognese. I en hektisk vardag är det guld värt att slippa fundera på middagen. Ett enkelt sätt att få en varierad matsedel är att välja ut 20 enkla vardagsrätter som man sen roterar mellan i veckorna
Speciellt om du väljer att göra denna rätt med linsbolognese är detta viktigt. Bästa lasagnen. En av mina paradrätter är lasagne och mitt bästa knep är att inte snåla med ostsåsen
En färdig linsbolognese som jag inte hunnit testa ännu men faktist låter himla god. Efter att ha prenumererat på Kökets box i flera månader blev jag sugen på att testa något nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.