Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt. Receptet på äppelpajen använder jag mig av till många olika dessertpajer
Rhode IslandsåsTore Wretmans klassiker är perfekt till naturella räkor, havskräftor och hummer. 1 1/2 dl majonnäs1 1/2 dl gräddfil1/2 dl chilisås, av ketchuptypett par droppar tabascoev 1-2 tsk cognacsaltBlanda alla ingredienser och ställ kallt, gärna några timmar så smakerna hinner mogna
Knäckig äppelpaj (en form). Hej på er,. Lördag idag, härligt. Igår blev det så himla sent så jag hann inte publicera något inlägg så det kommer ett nu istället
Alltså. smulpaj är så gott. Och så enkelt. Den här pajen räcker till 7-8 personer. Man kan använda vilken äppelsort man vill, helst den man har i trädgården (om man har någon)
Det här receptet på äppelpaj är busenkelt, men ändå sååå gott. Som här på bilden lagar jag en hel kyckling i övre ugnen på 225 grader och i den nedre delen bakar jag en äppelpaj i 200 grader
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.