Spara det kallt till nästa dag och smaksätt med lite fiskbuljong. För att inte bli det förstnämnda ska du se till att alla dina musslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
Börja med att skrubba musslorna för att minimera risken för dålig smak. En Chardonnay med fruktig doft med fatkaraktär, ochmed inslag av ananas, melon, citrus och smör
Min krabbpasta är inte ett dugg lik Annikas, men tack vare att jag läst hennes blogg och blev frestad med ett gott recept fick jag en god middag på bordet den här fredagen
Hacka persilja och vitlök och blanda med smöret, smaka av med peppar och salt. Skölj och borsta musslorna, släng de som är trasiga och de som inte stänger sig när man knackar dem mot köksbänken
Det här är en spanskinspirerad variant av musslormed rökt paprika och vitlök. Jag gjorde det här på blåmusslor men det skulle nog bli lika minst lika bra med till exempel hjärtmusslor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.