ca 400 g spaghetti (av högre kvalitet) 2-3 msk smetana 100 g parmesanost, finriven (spara lite tiill topping) 0,5 citron, saft och citronzest svartpeppar ev flingsalt 0,5 knippe gräslök, finhackad 120-150 g Kalix löjrom
Hacka chilin och tillsätt med vitlökskrosset. Riv över citronskal och jouice och olivolja. Häll den kokta pastan i en stor skål och blanda ner krabbmixen
I den här tomatsåsen har jag använd ett paket bacon som jag strimlat och fräst i het panna med lite olja från soltorkade tomater, även hackat i dessa, en vitlök och så en skvätt tomatpuré
Linguinemed scampi, vitt vin och basilikaPortioner. Tillsätt nykokt linguineoch servera. Tillsätt tomater, vitt vin och basilikaoljan och bräsera scampistjärtarna på medelvärme tills de är möra och tills tomaterna kokt sönder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.