Lägg de halvtinade blåbären i en plastpåse tillsammans med potatismjölet. Rör ihop crème fraiche, ägg, socker, vaniljsocker och citronskalet till fyllningen
Servera med nystött svartpeppar och mängder medparmesanost. ) Det som är så fantastitk med boken i fråga är att jag återkommit till den så många gånger under årens lopp, och upptäckt redept på nyt
Koka upp mjölken och grädden med citronzest och kanelstång. Bränn sockret med gasolbrännare. Plocka sedan upp kanelstången, koka upp blandningen igen och vispa ner äggulan
Klassiker som ofta är smaksatt med vanilstång, krämig, len och förbannat god. Kontrollera med en smal kniv att crème caramelen har ”stannat” (stelnat), om inte låt stå kvar i ugnen en stund till
I med vin, crème fraicheoch spadet från de kokta musslorna. Vad är det som är krämigt och lent, med pigga toner av vin och fylliga smaker av musslor och räkor
Igår skulle jag skoja till det och smaksätta med citron men det blev bara gegga, en annan gång provade jag med en gnutta päronkonjak i, det blev väldigt starkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.