Den här supermjuka härligalimpan blev en riktighit för den var verkligenjättesmarrig. Limpan får lite extra smak och tuggmotstånd av att den innehållerlinfrön och solrosfrön och passar bra att rosta
Denna limpa svänger man snabbt ihop. Riktigt god och nyttig är den också. Blandningen av solroskärnor och bikarbonat kan göra att kärnorna färgas gröna under gräddningen
Klä en brödform med bakplåtspapper och häll smeten iformen. Jag har precis börjat på ett nytt jobb. En toppenbra förskola med en avdelning för mindre barn och än för de större
Häll degen i en smord avlång brödform. Fick receptet från minväninnas blogg och som tur har hon hittat detta recept från nätet för det finnsinget bättre recept på lingonlimpa
Häll smeten i en smord avlång bakform. Lättbakat och gott bröd med lingonsylt. Det går bra att använda bara filmjölk som vätska, men eftersom jag inte hade så mycket av den varan hemma så blandade jag med gräddfil och mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.