Så jag fyllde halva plåten meddulchedeleche (kokad kondenserad mjölk) ochtoppademed havssalt. Vispa det mjuka smöret med sockret, med elvisp eller i assistent, tills det blir fluffigt och smidigt
Ja, den är nästan lite för mycket, till ochmed för mig. Om man låter glassen stå och frysa till någon halvtimma efter att den förts över till sin fryslåda, är den inte lika kämslig, och riskerar inte att börja smälta lika snabbt
Pensla bullarna med uppvispat ägg och garnera medgrovhackade pecannötter. En saftig bulle och ett glas mjölk gör att en massa underbara barndomsminnen återupplivas
Fram till hit kan du förbereda och jag gjorde så att jag frös in dem då jag fått det som tips för att de lättare skall gå att tillaga perfekt med en rinnig kärna
Rör ner dulchedelechenoch rör med en handvisp tills allt löst sig. Ta bort etiketten från burken medkondenserade mjölken och lägg i en kastrull med vatten
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Vänd på bottnarna och täck dessamed smörkräm. Efter en liten fundering tänkte jag att Dulchedeleche skulle nog kunna bli gott och snacka om att det blev de
Med apelsinbottnar och dulce deleche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedeloch rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Under min frånvaro här på bloggen har jag hunnit med att ta studenten vilket innebar att jag var tvungen att lämna tillbaka både dator och kamera som jag lånat från skolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.