Till tonfisken serverades en härlig sallad med säsongens grönsaker och wasabikräm. För ett par helger sedan var vi ute och åt vi middag på kvällen tillsammans med några goda vänner
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Färsk tonfisk tillagades med inspiration från Jamie Oliver, receptet hittade vi i hans kokbok "Jamie's Matrevolution" där man hittar en hel del enkla och snabba vägar till god mat, både till vardags och till fest
Det ska bli skönt att bara avverka ett halvpass i alla fall, med tanke på hur långa mina vanliga pass är så är det skönt att ta någon halvdag så här ibland
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Skiva upp tonfisken och lägg skivorna på ett fat. I lurarna just nu Ison & Fille, Länge leve vi. Tonfisken köper jag i hel bit och skär sedan långa rektanglar
Finfördela tonfiskenmed en gaffel. Vispa tillsammans ingredienserna med lite salt med en mixer stav. I dag efter träningen blev jag sugen på tonfisk, jag använder en tonfisk som ligger i olivolja på glasburk, så otroligt god
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.