Limoncellobollar
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g Mandel
  • 50 g smält vit choklad
  • 1 msk rumsvarmt smör
  • 3/4 tsk citronpasta eller efter smak (blandar finrivet skal av ekocitroner med sirap som får mogna i kylskåp någon vecka), färskrivet citronskal går också bra
  • 8-10 tsk Limoncello eller efter smaklite citronsaft efter smakgul färg+ eventuell dekoration, tex strössel eller guld dust
  • 1 msk rumsvarmt smör
  • 3/4 tsk citronpasta eller efter smak (blandar finrivet skal av ekocitroner med sirap som får mogna i kylskåp någon vecka), färskrivet citronskal går också bra
  • 8-10 tsk Limoncello eller efter smaklite citronsaft efter smakgul färg+ eventuell dekoration, tex strössel eller guld dust

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.