Tvätta limen, skala tunt med potatisskalare och skär skalet i fina strimlor. Pressa ur saften. Stek kycklingfiléerna i Milda flytande margarin ca 5 minuter på varje sida. Salta och peppra under tiden.
Lägg över filéerna i en vid tjockbottnad panna, häll över saft och skal från limen. Vispa ihop vatten, Milda Mini Mat, kycklingbuljong, flytande honung och grön curry. Häll blandningen i pannan. Låt koka under lock på svag värme några minuter. Red av med Ljus Maizena såsredning.
Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Blanda ner goda grönsaker, t ex lättkokt sparris, sockerärtor och cocktailtomater.
Barnen leker med sina kusiner och har jätteroligt tillsammans som alltid. Ikväll tycker jag att vi bjuder på en asiatiskt inspirerad kyckling med wokade grönsaker - gott, fräscht och helglyxigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.