Limecheesecake på kokosbotten med chokladtak, serverad med mango- och granatäppelsalsa - rätt på alla sätt!

Ingredienser

  • 8-12 bitar
  • 8 min
  • Botten
  • 6 digestivekex 2 dl kokosflingor
  • 75 g smält smör
  • Fyllning
  • 3 gelatinblad Rivet skal från två limefrukter
  • 1 1/2 dl pressad limesaft
  • 250 g kesella
  • 1 1/2 dl crème fraiche
  • 1 1/2 dl strösocker
  • Chokladtak
  • 100 g mörk hackad choklad (från 40 % kakaohalt och uppåt)
  • 1/2 dl vispgrädde
  • 1 msk smör
  • Saften från 1/2 citron
  • 2 färska mangofrukter, tärnade (eller motsvarande mängd frusna mangotärningar som får tina)
  • 1 vaniljstång
  • 1 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.