Klyfta den använda limen och servera till limebakadtorsk, grönsaksfräs, citrongrässås och ris. Jag var inom affären för att köpa färsk torskoch jag lyckades få denna helt perfekt tillagad, den bokstavligen talat bara föll isär, ljuvligt
På kvällens meny stod i alla fall limebakadtorskmed stekt pak soi, portabello svamp och rödlök – till det en sås på kokosmjölk, citrongräs och ingefära
Pensla torskenmed lite av smöret. Arrangera torskbitarnaoch rödbetorna på ett fat. Skeda över det brynta sojasmöret och garnera med färsk hackad koriander
4 4 port ris 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 1/2 tsk chilipulver 1 msk curry 1/2 tsk kanel 1 msk olja 2 dl röda linser 400 ml kokosmjölk 2 1/2 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 1/2 påse salladslök (à 125 g) 250 g körsbärstomater 1/2 kruka koriander salt och peppar 1/2 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Strö rikligt med färsk koriander över. Balansera med lite fisksås för sälta och smak. Men i takt med att projekten som påbörjades i sommras börjar färdigställas ska det nog bli lite mer tid över till bloggande
Låt koka någon minut och red av med vetemjöl eller maizena. Servera med basmati eller jasminris. Slå på vin, kycklingfond eller buljong, kokosmjölkoch grädde
Rensa korianderrötternaoch finhacka, fräs tillsammans med vitlök och finhackad ingefära. Låt blandningen få lite färg, blanda med färsen, äggen och lite av kokosmjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.