Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 2 dl Majonnäs 1 st Vitlöksklyfta 1/4 tsk salt 1 krm Svartpeppar 1/2 st lime
Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Kyckling- och pastasallad med limeaioli. Den där limeaiolin kan jag verkligen inte tröttna på och jag tycker att den passar till mesta i kyckling- och köttväg
Tryffelpotatis med laxbiffar och limeaioli, ville aldrig att middagen skulle ta slut. Limeaioli. Tryffeloljan jag köpte i Italien används flitligt här hemma, det är juu gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.