Vad du behöverLim'e kyckling med ris och fräsch sallad4 st kycklingfil'e2.5 dl crème fraiche lätt1 st lime2 nypa bladpersilja - grovhackad1 st hönsbuljong1 dl Vatten3 droppar soya1 msk flyande honung
Skär ett snitt i kyckling o fyll med färskost. Den skrek skyn som blev över eftet kycklingen använder du till sås , tillsätt grädde , buljong , färsk timjan , salt o peppar
Skär kycklingen i bitar och stek den. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Jag brukar göra iordning kycklingen dagen före jag ska servera den. 2 kg kycklingfilé. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader
Doppa kycklingbitarna i äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper. Skär kycklingen i 2–3 cm stora bitar. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingbitarna runt om på medelvärme i ca 5 minuter. 2 st kycklingfiléer
I en kastrull, koka upp buljongen och tillsätt kycklingen, slå på vatten så det täcker. Skär ner kycklingen i mindre bitar, ca 2x2 centimeter. 600 g kycklinglårfilé. 3 dl kycklingbuljong. 600 g kycklinglårfilé 1 gul lök 3 morötter 3 dl kycklingbuljong vatten så det täcker 1 kruka dill 2 dl grädde 2-3 msk ättika 2-3 msk socker 2 lagerblad redning potatis till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.