Tillsätt sedan kokosmjölk samt skal och saft från en lime. Skär kycklingen i mindre bitar. 900g kycklingfilé. 1 lime. 2 msk kycklingfond. 900g kycklingfilé. 1 lime. 2 msk kycklingfond
En favorit är kyckling som fått koka i kokosmjölk och smaksatts med lime och basilika. Nu lägger du i fisksås, socker, hackad basilika, limejuice och kokosmjölk
Vad du behöverLim'e kyckling med ris och fräsch sallad4 st kycklingfil'e2. 5 dl crème fraiche lätt1 st lime2 nypa bladpersilja - grovhackad1 st hönsbuljong1 dl Vatten3 droppar soya1 msk flyande honung
Riv skalet från limen. Skär kycklingen i strimlor. Tillsätt grönsakerna och skal från lime. Hetta upp olja i en stekpanna och woka kycklingen tills den är färdig
Riv skalet på hela och pressa ur juicen ur halva limen. Stek under tiden kycklingen i en stekpanna. Servera quinoa med paprika tillsammans med kycklingen, bitar av avokado och små bitar av gurka
Krossa citrongräs, dela lime och chili i stora bitar. Jag tillagar den i lergryta då jag tycker att det är så himla smidigt, kycklingen sköter sig själv, den blir saftig och jag behöver inte tillföra något extra fett alls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.