Veganlime- och vaniljgröt. För lite variation mot den stora mängd blåbär och björnbär jag ätit de senaste dagarna, så gjorde jag i morse en havregrynsgröt med fräsch smak av vanilj och lime
Blanda äggulor, creme fraiche, ost, socker, vaniljsocker och limeskal till en slät smet. Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande
Det ger en helt naturlig sötma och det bästa är att de är så goda och har en kola liknande smak. Jag gjorde en helt vegansk moccamousse cheesecake som innehåller varken vitt mjöl, socker eller ägg
Riv skalet av lime och blanda ner i smeten, pressa ner saften av en halva. Mosa osten och blanda ner den i vaniljsockret, rör samman med äggulorna och sockret (med elvisp)
Riv skalet av en lime och pressa sedan saften ur en halv lime och blanda ner i smeten. Blanda philadelphiaosten med vaniljsockret och blanda sedan ner det i bunken med äggulorna och sockret
Blanda i philiadelphiaost, vaniljsocker och saften från en lime. Vispa grädden i en egen skål och rör sedan ner den försiktigt i skålen med ägg- och ostblandningen
Rör ner philadelphiaosten i ägguleblandningen för hand eller på lägsta hastigheten på elvispen. Kvällen är kommen och snart väntar sängen efter en vecka med fullt ös men först vill jag bjuda dig på en supergod och enkel cheesecake
Igår bakade jag en vegansk choklad påsktårta som vi ska ha som efterrätt till påskmiddagen imorgon. Cheesecaken är enkel att göra bara mixa allt i en matberedare och hälla upp i en löstagbar form och låta stå över natten i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.