Inlägget Toum- Libanesisk vitlökskräm dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Kungen av alla såser och dressingar som finns i det libanesiska köket, om du frågar mig
3 st Äggvitor. 2-4 vitlöksklyftor. 2 tsk Pressad citron. 1 tsk Salt. 4 deciliter Rapsolja (neutral) OBS, använd inte kallpressad rapsolja, det kommer inte bli gott
Här kommer ett recept på libanesisk vitlökskräm. Naboules Libanesiska vitlökskrämer. Receptet är ett klassiskt och som många libaneser lagar till krämen
För att nå det äkta Libanesisk bröd. Blanda ingredienserna tillsammans, arbeta ihop degen. använd handflatan och pressa degen med rörelser brot från dig tills den är slät
En libanesisk rätt som heter Moussaka, kallas även mnazale eller maghmour. Detta är så himla gott. En mustig auberginegryta som påminner en aning om den franska ratatouillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.