Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. BBQ-sås med vitlök. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Men nu ville jag ändå fixa till en god sås och då googlade jag upp på kall bearnaisesås och vips, den var hur lätt som helst
Inlägget Toum- Libanesiskvitlökskräm dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Kungen av alla såser och dressingar som finns i det libanesiska köket, om du frågar mig
Inlägget Kall bearnaisesås dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 1 stor skål bearnaisesås, ca 6 portioner 4 dl creme fraiche 0,5 dl majonäs 1 schalottenlök 1-2 ts vit vinäger (justera syra efter smak) 2 msk torkad dragon 1 liten bunt persilja 2 tsk senap (dijon eller vanlig senap funkar bra) 0,5 msk socker 0,5 tsk gurkmeja (kan uteslutas, jag har det i för att ge såsen lite färg) Salt & peppar Recept på potatisbakelserna hittar du HÄR
Den här vitlökskrämenkallas Toum och är en libanesisk kräm. Idag stod det lax på menyn här hemma och för att komma ifrån de kalla, creme fraiche-baserade såserna jag ofta rör ihop tänkte jag testa något nytt
Den kalla bearnaisesåsen är en sås som passar till mycket, kallt kött, grillat och pasta. Låt kallna. Såsrepertoaren blir större och större eftersom frågan "Vad blir det för sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.