Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet på en gryta som vi snodde ihop häromdagen. Den här grytan blir riktigt kryddig och mustig och det lena gröna moset passar perfekt till
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Vi har landat hemma igen från semestrande och trivs ganska bra med det som är. Den här linssalladen blev f-a-n-t-a-s-t-i-s-k god lunch tillsammans med grillad korv och ajvar relish
Gröna linser med kokosmjölk. Det är väl värt besväret att laga grön linsgryta med kokosmjölk, även om det betyder att man måste införskaffa några mindre vanliga ingredienser
Gröna linser med kryddpeppar och citron. Det är ingen rätt man beställer in på en vanlig indisk restaurang, utan tillhör mer det hälsosamma, ayurvediska köket med spartansk känsla och mildare smaker
Smaka av med lite salt och peppar. Koka dem under lock i en gryta med vatten och buljongtärningar tills de nästan är mjuka, cirka 20 minuter. 2 dl gröna linser
pytt med brysselkål, svamp och gröna linser. Enkel vardagsmat med smaker som hör årstiden till. Vegetarisk pytt med brysselkål, svamp- och gröna linser
Vill du ha en enklare variant av denna rätt där du kan använda vilket rissort som helst rekommenderar jag libanesisk Mujadara som är väldigt lik Adas polo, recept finns HÄR
Hetta upp olivoljan i en stekpanna på medelvärme, fräs lök och vitlök. Häll på linserna och buljongen, täck med lock och sjud i 8-10 min tills buljongen är absorberad, smaksätt med salt och peppar. 2,5 dl GoGreen gröna linser, okokta och sköljda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.