Leverstuvning
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g lever
  • 11 purjolök
  • 13 dl grädde
  • 11 burk champinjoner
  • 1 Timjan
  • 1 Vitpeppar
  • 1 Salt
  • 1 Lite soja
  • 1500 g lever 1 purjolök 3 dl grädde 1 burk champinjoner Timjan Vitpeppar Salt Lite sojaSkär levern i bitar, bryn dem runt om, lägg över i en gryta. Bryn champinjoner och purjo rör ner det tillsammans med levern. Krydda och häll på grädden och en skvätt soja. Låt puttra medan riset kokar. Red av levern så det blir en stuvning. Serveras med ris och lingonsylt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.