Leverpastej med smak av glögg
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g ungnötslever
  • 1 gul lök
  • 4 ansjovisfiléer
  • 250 g fläskfärs
  • 2 ägg
  • 3/4 dl vetemjöl
  • 2 msk sirap
  • 2 ½ dl mjölk
  • ½ dl glögg
  • 1 msk kalvfond
  • 1 tsk salt
  • 2 krm malen svartpeppar
  • 1 krm malen ingefära
  • 1 krm malen kryddpeppar
  •  
  • För glutenfri pastej byt vetemjölet mot
  • ¾ dl mjölmix
  • 1 msk pofiber

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.