Dressa med olivolja och salt. Det är väldigt sällan jag följer ett recept till punkt och pricka. Med tanke på att jag lagade denna rätt i slutet av januari i år finns är det kanske inte helt lätt att hitta brysselkål nu men hey, det är snart höst igen
Tillsätt lök, vitlök och citronskal och -saft. 1 Stek brysselkålen i olja och smör 2–3 minuter. 2 Salta, peppra och ringla över honung. 5 citron finrivet skal och pressad saft
Jag hittade så söta minisparris i affären igår och kunde inte låta bli att köpa dem. Sparris Vitlök Smör Parmesanost Salt Jag ville behålla enkelheten i dem och valde att smälta en klick smör, rev en vitlöksklyfta i och lät den rostas
Smörstekta champinjoner med kraftig vitlökssmak och en touch av persilja. Häromkvällen såg jag att jag hade en del färska champinjoner i kylen som behövde användas, och eftersom att jag inte tycker om att slänga mat så bestämde jag mig för att experimentera lite med dessa
Nu när hösten är här så passar det så bra med stek, långkok och grytor. Det var lite så jag kom på idén, jag ville göra något med en halv pumpa jag hade liggande i kylen
godare med enbart gräddstuvat kanske, men jag brukar ha både mjölk och grädde. Jag hade dessutom lite grönkål över så det blir perfekt att steka den i lite smör och ha till denna enkla anrättning
Avsluta med att lägga pilgrimsmusslorna i grillpannan, salta och peppra. Torskrygg, pilgrimsmusslor, färskpotatis, grillad sparris, smörstekta kantareller och hummersås, mums
Gräddstuvad lever till höstmiddag Kycklinglever är väldigt billig, god och nyttig mat. Det är stor skillnad på den färska och de som finns att köpa frysta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.