På tok för enkelt, en fryskorv med leverfärs. Men nästa gång ska jag göra egen…så det så. Och såsen…gör en gräddsås och skicka i en 1/2 dl messmör…eller mer
Du behöver. 450 g kycklinglever400 g fläskfärs200 g champinjoner3 msk krossade linfrön2 ägg1 ½ dl creme fraiche1 tsk salt1 krm vitpeppar1 msk persiljaSmör till stekningSå här gör Du
Skär levern i bitar. Skala och skär potatis, lök och äpple i bitar. Lägg alltsammans i matberedaren tillsammans med fläskfärs, salt och peppar och kör till en slät smet
Något som är helt fantastiskt med mat är minnena som skapas kring den. Att vi bara genom att känna en välbekant doft kan få en speciell känsla inom oss och kastas tillbaka till specifika tillfällen då vi ätit en viss typ av rätt
Både käre maken och undertecknad tycker att lever är riktigt, riktigt gott. När vi åkte till Egypten för ett halvt decennie sedan åt vi massor av god mat och en av toppnoteringarna var en lever- och njurgryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.