Levainbröd gjort på vildjäst
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Xantangummi
  • 1 bröd
  • Steg 1
  • 125 gram silad vätska från din hemgjorda vildjäst
  • 80 gram teffmjöl
  • 80 gram durramjöl
  • Steg 2
  • 100 gram kallt vatten
  • 50 gram teffmjöl
  • 50 gram durramjöl
  • 1/2 msk fiberhusk
  • + hela degen från steg 1
  • Steg 3
  • 500 gram kallt vatten
  • 150 gram teffmjöl
  • 90 gram durramjöl
  • 60 gram potatismjöl
  • 1 tsk salt
  • —————–
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk xantangummi

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.