Levain med jäst (ljust surdegsbröd)
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 2 bröd Dag 1, kväll 100 g (1 dl) vetesurdegsgrund (100 g = 1 dl) 150 g ljummet vatten (150 g = 1 1/2 dl) 150 g ekologiskt vetemjöl special (150 g = 2 1/2 dl) Dag 2, morgon surdeg från gårdagen 500 g vatten (500 g = 5 dl) 10 g jäst 800 g ekologiskt vetemjöl special (800 g = 13 dl) 1 msk salt (1 msk = 20 g) neutral olja t ex rapsolja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10:- Rabatt Axa 250-1500 g Mer info Ladda kupong

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.