Vispa creme fraichen med philadelfiaosten. Servera med grönsaker och tacobröd 1 burk creme fraiche. Stek köttfärsen, krydda enligt anvisningarna på tacokrydd påsen
2 medelstora morötter. 1. Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna. 2. Strimla rödkålen. 3. Grovriv morötterna. 4. Blanda rödkål och morötter i en skål
Krydda med grillkrydda, svartpeppar och salt, men var försiktig med saltet, baconet ger även sälta. Om det blir för tjockt späd ut med lite vatten eller mjölk
Jag bestämde mig för att testa den på några vaniljmuffins. Grejen heter Cupcake cropper och är till för att lätt kunna gröpa ur muffins så man kan fylla dem med något gott
Det är inte helt spikat vad det blir för smaker på cupcakesen, men just det här exemplaret består av vaniljmuffinsmed rörsocker som är fylld med hallon och vaniljkräm och toppad med philadelphiafrosting med vanilj
Rör ihop ägg och strösocker, rör ner mjölet växelvis med smöret, rör tills smeten blir jämn. Sätt ugnen på 225 grader och lägg ett smörat bakplåtspapper i en långpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.