/ 1 dl
mandelmjöl (0.4 US cup) / 1/2 dl kokosmjöl (0.2 US cup) / 2 1/4 dl mjölk av valfri sort (1 US cup) / En nypa äkta ekologiskt vaniljpulver / En nypa saffran / ca 1 msk sukrin gold, annan sötning går givetvis också bra
Det är så kallt i kylen nu att min citronmeliss jag köpte dog direkt. Vi har dubbla integrerade kyl och frysskåp täckta med träluckor i samma stil som restenavköksinredningen som skulle monteras om
Saffran & citron. Häll sedan av vattnet och mixa med resterande ingredienser till en slät kräm. Det är i princip samma bas till alla menmed olika smaksättningar
Framåt småtimmarna blev jag hungrig och var jättesugen på Risotto med nån fisk i så jag plockade fram det jag hade i frysen och snodde ihop en god lunch som vi avnjöt i solen
Ja du såg ju redan igår att vi mumsade i oss de här medanhimlens portar stod fullständigt vidöppna och regnet piskade från både härsan och tvärsan, mysigt javisstmen jag hade föredragit att sitta ute i trädgården och kalasat på de här
Digestivebotten, härlig ostmassa med jordgubbssmak och ett täcke av bl a cremefraiche med limesmak. Smaken kan du variera med tex choklad, blåbär, lime eller annat
Vi fortsatte med projekt köksträdgård förra sommarenmen tyvärr blev det inte så mycket planterat som vi önskat, men några rabarberplantor petade vi ner och till min glädje verkar de ha trotsat vinterns kyla och lyckats medbedriften att kravla sig upp ur jorden, hurra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.