Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan medsmörkräm i den smälta chokladen. Bred lite hallonpuré (eller hallonsås snarare) på undersidan av biskvierna och bred sedan på lite smörkräm så att den bildar en topp
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen avvitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Detta måste göras ganska snabbt annars stelnar sockerlagen i kastrullen. Vänd i marängen i mandelblandningen och blanda försiktigt ihop till en jämn smet med en slickepott
Häll tillbaka i kastrullenoch sjud på låg värme under omrörning tills krämen tjocknat. Mendelbottnar som fylls medägglikörsmörkrämoch toppas medvitchokladoch maränger
Förvaras i kylen. RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAVCITRONOCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var medoch sen är ju citronoch lakrits partners in crime liksom
Pressa ut den rostade vitlöken ur skalet och mosa tillsammans med sötpotatisen. Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingor och olivolja på en ugnsplåt
Utmaningen var en tävling och jag vann pris för godaste smaker i slutet avkvällen. ”Man tager vad man hafver” brukar fungera ganska bra för att stimulera kreativiteten
Men det är dags först på onsdag, så nu ska jag blogga lite, njuta avsolenoch bara göra ingenting. Jag och två klasskompisar har skrivit en B-uppsats tillsammans om mångfald och etniska stereotyper i olika Disneyfilmer
Saftig och luftig mjuk pepparkaka medsmakavchoklad. Är det något jag aldrig kan göra mig avmed så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
Utmaningen var en tävling och jag vann pris för godaste smaker i slutet avkvällen. “Man tager vad man hafver” brukar fungera ganska bra för att stimulera kreativiteten
Ta kastrullen från värmen och smält den hackade vitachokladen i grädden. Rulla dem i flor- och vaniljsockret och lägg dem sedan på ett fat i kylen i väntan på servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.