Ingredienser Portioner. 4 125 g mörk blockchoklad 2 äggulor 3 msk florsocker rivet skal av 1/2 apelsin 4 msk starkt bryggt kaffe 3 dl vispgrädde chokladströssel Lägg till i inköpslistan
Blanda socker och vatten i en kastrull och koka upp. Lyft kastrullen från värmen. Vispa äggulorna i en skål och häll i sockerlagen under kraftig vispning
Läs också. Mormors flädersaft – så gör du den Pannacotta med fläder och vit choklad Ingredienser 4 msk koncentrerad flädersaft 1 msk socker 3 dl grädde 35 g vit choklad 2,5 gelatinblad valfria bär till garnering Gör så här Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten
Ta försiktigt ut suffléerna från ugnen, ha på lite florsocker och servera med lemoncurdglassen. Jag vet inte hur många gånger jag på den här bloggen uttryckt hur mycket jag gillar Australian Masterchef och har fått väldigt mycket inspiration därifrån
Servera kakorna till Passions- och lemoncurdglass (sök efter receptet här på Tasteline). ca 50 kakor. 1. Blanda mjöl, socker och vaniljsocker i matberedaren
Och till efterrätt gjorde vi en lemoncurdglass (på köpt vaniljglass) med maränger som vi serverade med ljummen lakritssås (som införskaffades på lakritsfestivalen, stor tumme upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.