Men bäst av allt kan vara att man kan koka lemoncurd av dem. Lemoncurd är kanongott att ha som fyllning i macarons och rulltårtor eller på scones, cupcakes och glass
Resultatet blev en krämig och fyllig proteinboll med en frisk smak av citron och hallonet i mitten fungerar kanonbra för att bryta av lemoncurdens lena citronsmak
Igår var jag på middag hos min vän och hennes kille och vi vardagslyxade med efterätt. Vi gjorde en enkel chokladmousse med limemarinerade hallon, en kombo jag tyckte var super
Då är årets första arbetsvecka avklarad. Väldigt skönt att det bara var 2 dagar. Eftersom det är fredag tänkte jag att det passar att ge er receptet på en supergod efterrätt
En vaniljmuffins med vaniljsmörkräm och fylld med lemoncurd. Dessutom enkelt och går rätt så snabbt att göra om man bara har förberett lemoncurden innan så den hunnit kallna
Häll i lemoncurden i yoghurten och blanda väl. 1 burk lemoncurd. Det är bra om curden fått stå framme ett tag så den är rumstempererad för då är den lättare att blanda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.