Men bäst av allt kan vara att man kan koka lemoncurd av dem. Lemoncurd är kanongott att ha som fyllning i macarons och rulltårtor eller på scones, cupcakes och glass
Det har blivit en hel del proteinbollar/tryfflar med choklad ett tag så i detta recept jobbade jag vidare med lemon curden jag gjorde i gårdagens recept
Dock är det ganska individuellt hur pass söt/syrlig man vill ha den så var noga med att smaka av den under tiden så ni också får den exakt så som ni vill ha den
En vaniljmuffins med vaniljsmörkräm och fylld med lemoncurd. Dessutom enkelt och går rätt så snabbt att göra om man bara har förberett lemoncurden innan så den hunnit kallna
Häll i lemoncurden i yoghurten och blanda väl. 1 burk lemoncurd. Det är bra om curden fått stå framme ett tag så den är rumstempererad för då är den lättare att blanda
Blanda / mixa ihop ingredienserna till botten till en smidig deg. eller Lemoncurdpajer, ja iallafall, super goda små minipajer med lemoncurd och marängtäcke
Ni ska bara veta som jag har tjatat om denna citronkräm. Mormor kom med fika från dagen innan (påskafton) och jag var mitt uppe i en citronkräm som inte fick lämnas ensam
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.