Finally, add 1 Tbsp lemon juice and ½ Tbsp zest. In a medium bowl, toss blueberries with ½ Tbsp corn starch and 1 tsp lemon juice, stirring until well combined and no dry white cornstarch remains. Let cake rest in the pan 15-20 minutes then remove ring and cool until room temp or just warm. 1 medium lemon (zest and juice), divided
Blueberry and Lemon Pastry Cream Pie. Whisk in the lemon zest and then whisk in the butter. Gently warm the blueberry preserve or jam and drizzle over the fresh blueberries
De två bildminnena (för länkarna hittade jag såklart inte i min som ni säkert förstått långa favoritlista) gick i mitt huvud samman och bildade en Blueberry Pie Cake
Jag testade ett där äggen och fettet i ett cupcakesrecept var utbytta mot majonäs. Och eftersom bloggen där jag fann det hade använt receptet till sina bröllopscupcakes som blivit hyllade tänkte jag att det borde vara en fullträff
I actually made this cake from a lemon-muffin recipe, baked it in a spring form and then, with help of an icing bag, applied the meringue and baked it again to cook the meringue slightly
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.