Koka revbensspjäll. Salta vattnet väl, annars smakar inte revbensspjällen något. Koka revbensspjällen långsamt i vatten tillsammans med grönsakerna tills de blivit möra och köttet nästan faller av benen
Koka revbensspjäll. Salta vattnet väl, annars smakar inte revbensspjällen något. Koka revbensspjällen långsamt i vatten tillsammans med grönsakerna tills de blivit möra och köttet nästan faller av benen
Leilas saffranskaka3 ägg (ekologiska) 2,5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 50 g smör 1 dl mjölk 0,5 g saffran 1 msk vit rom 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 0,5 krm salt smör och kokosflingor, till formen florsocker, till pudring av kakan
1 kg tjocka revbensspjäll 2 små morötter1 gul löksalt6 vitpepparkorn Gör så här. Sätt in revbensspjällen på 200 grader i ca 35 minuter till de har fått färg. 1 kg tjocka revbensspjäll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.