Leif Mannerströms Oxrulader med kallrökt fläsk
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 fond , konc eller oxbuljongtärning ev
  • 1 st gul lök (ar)
  • 1 salt och peppar
  • 1 l sky
  • 0.5 dl ansjovisspad
  • 1 salt och peppar
  • 2 st äpple (n)
  • 2 st morot
  • 1 st röd lök (ar)
  • 1 st gul lök (ar)
  • 8 skiva(or) innanlår , (ca 600 g, ex- eller ytterlår
  • 4 skiva(or) kallrökt fläsk , (eller rökt sidfläsk)
  • 2.5 msk dijonsenap , ca
  • 1 smör , till stekning
  • 1 st saltgurka , i stavar ev
  • 1 st äpple (n)
  • 1 saltgurka , i stavar ev
  • 1 potatis(ar) , eller potatismos

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.